BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 15, 2010

1st time masuk panggung.kakaka.

lawak jer kan post kali ni.1st time masuk panggung!kakakaka.
ye!1st time zty masuk panggung adalah harini.15 apr.2010.
but its was so badlux because the movie is so worst!not joking.serius!kakaa.bosan siyoot.
rasa macam nak tidor ja.tapi pikir duit 7.00 emm.jegel jugak bijik mata.same to others.kakaka.
put.aini.bel.shiqin.naima.nasuha
the titile is haunted room.better change your mind kalau nak tengok cita ni.hahaha.da macam orang jahat pulak zty ni kan.sorry for the producer yarh.


actually harini 15 apr.zty dan rakan rakan lepak lepak kat sunway.hahha.mulanya aini.bel.shiqin nasuha ngan naima ja yang rancang nak p.sebab depa nak hantar bell g idi pastu terus p sunway.n kebetulan kelmarin aini shiqin ngan nasuha meh rumah sebab hantar baju zty yang nisa simpan tu.so.zty teringin nak p jugak.hajaklah put.kikiki.kiranya ni 1st time r put drive masuk highway.
sampai jer sunway.window shopping ja.jalan jlan tengo baju.ces.semua mahai.pegang pon tasanggop.gagaga.
sementara tunggu masuk wayang.g popular dulu ngan aini ngan put
paling syok shopping kat sini r.sebab zty beli pen yang da lama idam idam nak beli!yuhuu.
lepasni i can do whatever i like!hahha.
habees jugakla dalam 10++ untuk pen saja.
hadooi.kalau aini ngan put taajak keluar.pakai borong jer semua2 menda comel.hish.menda lain boleh blah lagi.tapi tokleh tahan tengok menda menda comel untuk buat kad.grrrr!
lama gak r kami lepak kat situ.betolak dari rumah pukoi 10.sampai rumah pukul 5++.hahha.gilla!
tengokk!dapat2 pen jer.terus tulis something.gagaga.cobaan!
syok sangat dapat beli pen silver + putih!*selama ni naper tak beli huh*persoalan?hahahaha
sangat menyenangkan zty berkarya.gagaga.
sebab zty suka guna kad hitam.so.silver ngan putih memang penting!

6 comments:

Aini Syazwani said...

hahahaha....having good tyme with korunk!!!t kita hang out lg ye...ajak mama nad ngn yg lain2 sme...kita g jusco lak....ha

zty said...

haha.good time + penampor sekali kat muker aku nih.grrrr!
hahha.apa pa pon.ku nak g shopping weh.tapi takmau kat mall r.mahai!hahahaha.

Anonymous said...

bes tu na g shopping atne????ropewalk????pasar malam???gtaw pat...ku bwk p...hahaha

zty said...

hehe.zonria!hahha.
pasaq malam ok gak.ropewalk jauh ngat.

Aini Syazwani said...

zonria???hahahaha....
ropewalk ok pe???haha
at zonria de crocs ark???lo de ku na g...ha

zty said...

em.taktau la.taperasan lak.sebab ku jalan blah pakaian jep.hehhe.
eh3.ropewalk kat bgan an?hehe.ku derex dok ingat ropewalk kat seberang r.hehhe.silap3!hahha.